Nanofibre za muškarce

Jesi li znao da prorijeđenost kose
muči većinu

muškaraca?

Dečki to ne vole priznati javno, ali nevjerojatno je da ih čak 64% strahuje od gubitka kose!* Najnovije istraživanje pokazuje kako prorijeđenost kose ima značajan učinak na samopouzdanje, kako na poslovnom tako i u društvenom životu općenito. Potpuno je prirodno da želimo izgledati i osjećati se najbolje što možemo. Stoga, želiš li ponovo imati kosu kao u dobra stara vremena? Ili možda tek malo pogustiti postojeću kosu? Nanofibre će ti u tome garantirano pomoći.

*Rezultat istraživanja koje je Nanogen proveo na 2000 ispitanika: 52,5% od njih bili su muškarci.

 

 

I ti možeš postići ovakve rezultate u svega 30 sekundi... Garantirano!

I ti možeš postići ovakve rezultate
U svega 30 sekundi...Garantirano!

 

...uz Nanogen keratinske fibre

Napokon je dostupno učinkovito rješenje za rijetku i istanjenu kosu. Od sada ponovo možeš vratiti onaj stari, tako dobar osjećaj samopouzdanja koji si imao kada si bujnu i gustu kosu doživljavo nečim potpuno nevažnim! Nanogenove fibre sačinjene su od prirodnog keratina (istog materijala od kojeg je sačinjena i tvoja kosa), a koje se uz pomoć elektrostatičkog naboja čvrsto love za tvoju kosu. Baš kao da dodaješ novu kosu na svoju postojeću kosu, a momentalni rezultati su nevjerojatni – ljudi kažu kako se osjećaju i izgledaju do 10 godina mlađe!

Momentalno vraćaju samopouzdanje i osobno zadovoljstvo 100% sigurne i od prirodnih materijala
Do 10 godina mlađi izgled Diskretne i jednostavne za svakodnevno nanošenje
Za maksimalnu privlačnost suprotnom spolu Savršeno za muškarce i žene svih dobi
 

Nanogen za muškarce

Pogledaj kompletnu Nanogenovu priču
(10 min video)

 

Klikni na video i pogledaj:

 

 • Kako djeluju Nanogen keratinske fibre
 • Demonstracije nanošenja Nanogena uživo
 • Kako je Nanogen promijenio živote ljudi
 • Koja se tehnologija krije iza Nanogena
 • U kojim sve bojama dolazi Nanogen

 

 

 

 

Postigni efekt prirodno bujne i guste kose u roku odmah...

Fenomenalna iskustva korsnika
iz preko 80 zemalja svijeta...

Nanogen keratinske fibre se jednostavno nanose te djeluju momentalno. Predobro da bi bilo istinito? Pogledaj ove korisnike Nanogena kako postižu efekt prirodno bujne i guste kose u svega nekoliko sekundi. Stoga ne čudi da su fibre svakodnevno korištene na TV-u i pozornici. Sigurni smo da poznaješ neke od slavnih ličnosti koje koriste Nanogen, a da nisi ni svjestan da ih koriste zbog njihovog potpunog prirodnog izgleda.

 

Preobrazba je nevjerojatna, da je gotovo teško za povjerovati.

Stoga, ne slušaj nas, već što imaju za reći i pokazati neki od naših klijenata.

 

Ispadanje kose - Nova kosa za 30 sekundi Ispadanje kose - Nova kosa za 30 sekundi

 

 

Nanogen keratinske fibre traju cijeli dan (pa do nekoliko dana) tako da ih možete ponovo nanijeti ujutro u privatnosti svoje kupaone. Bočica Nanogena je također diskretno dizajnirana tako da ne odaje o kakvom je proizvodu riječ, pa ukoliko je želite držati u autu, torbi ili na stolu nemate razloga za strah od neugodnosti.

Održavam po nekoliko sastanaka dnevno,
    a upravo su Nanogenove fibre te koje mi daju
    potrebno samopouzdanje.

    John (42) Cheltenham                                     

 

Ispadanje kose - Nova kosa za 30 sekundiIspadanje kose - Nova kosa za 30 sekundiIspadanje kose - Nova kosa za 30 sekundi

 

 

 

Postigni efekt prirodno bujne i guste kose u roku odmah... Postigni efekt prirodno bujne i guste kose u roku odmah... Postigni efekt prirodno bujne i guste kose u roku odmah...

Sjećam se kada sam ih prvi puta stavio, bio sam oduševljen postignutim učinkom! Kolege na poslu i prijatelji su mi rekli da izgledam drugačije, novije. Sada napokon mogu svoje misli preusmjeriti na važnije stvari u životu.
Philip, Birmingham                                         

Nanofibre su donijele promjenu u moj život. Potpuno su ne uočljive te su zaista nezaobilazna pomoć za pouzdaniji pogled na svijet.
Mike, Plymouth                                                

Radim na otvorenom cijeli dan – što je dovoljan dokaz kako Nanofibre neće otpasti tek tako na kiši ili vjetru.
James, Leeds                                                   

Za više iskustava klikni ovdje
 

 

Što se krije iza magije...

Što se krije iza magije...

Vidio si uživo snimljene instantne rezultate te nevjerojatni učinak koji je bio postignut u roku od svega 30 sekundi. Sada saznaj kako to djeluje naša jedinstvena tehnologija koja omogućuje takve rezultate.

Opadanje kose - Nova kosa za 30 sekundi
Što se krije iza magije... NIJE poput prljavih kamuflažnih krema
Što se krije iza magije... NIJE poput zastarjelog kamuflažnog spreja
Što se krije iza magije... Nanofibre su čisti prirodni keratin koji se veže na vašu postojeću kosu te tako stvara savršeni učinak
 

 

Kada Nanogen fibre izlaze iz jedinstvenog spremnika one postaju elektrostatički nabijene, što znači da se na taj način love za vašu kosu te kreiraju identičnu formu. Bez tog elektrostatičkog naboja fibre bi jednostavno pale direktno na Vaše tjeme.

Nevjerojatni efekt bujne i guste kose postiže se zbog toga što se fibre love za vašu postojeću kosu, makar ona bila skroz tanka i prozirna, i to od korijena do samih vrhova. Nanogen keratinske fibre nisu poput prljavih kamuflažnih krema, staromodnih sprejeva koji začepljuju pore na koži glave te izazivaju crvenilo, one su nešto što do sada niste imali priliku koristiti.

 

 
Patentirani spremnik

Jeste li znali? Istraživanja pokazuju kako 83% žena smatra muškarce sa bujnom i gustom kosom privlačnijima*

*Rezultat Nanogenove ankete provedena na 2000 ispitanica

 
Što se krije iza magije... Jedinstven Nanogenov spremnik posjeduje nekoliko patentiranih karakteristika koje su odgovorne za nevjerojatne rezultate koje si imao prilike vidjeti i gledati na video zapisima.

Elektrostatička traka pomaže fibrama da budu elektrostatički nabijene. Neovisno testiranje pokazalo je da je upravo taj patent odgovoran za 400% veći elektrostatički naboj kod Nanogena u odnosu na njegove kopije. To znači da se Nanogen keratinske fibre uvjerljivo najbolje i najčvršće love za vašu kosu te pristaju uz svaki tip kose.

Prozorčić na spremniku pokazuje vam količinu fibri kako nikad ne bi ostali bez zaliha.
 
Što se krije iza magije... Nećete postići isti učinak sa bilo kojim elektrostatičkim nabojem. Kopije Nanogena su nabijene suprotno no što je vaša kosa te će se stoga prilijepiti skroz uz vašu kosu kao na prvoj slici.

Patentirana prevlaka na fibrama koju posjeduje samo Nanogen stvara dipoloran naboj (+ i -) pa se fibre love za kosu dajući joj maksimalni volumen kao na drugoj slici.

Ta okomitost nanofibri prema kosi tzv. „izgled jelke“ stvara predivnu prirodnu gustoću kose. Fibre također prate prirodne linije vaše kose te se zajedno s njom neprimjetno kreću. Niti jedan sličan proizvod ne postiže takve rezultate.
 

Nanošenje Nanogen fibri ne može biti jednostavnije!

Protresite Nanogenovu bočicu po ciljanom prorijeđenom području kako bi se keratinske fibre trenutačno nalovile za Vašu kosu dajući još tako nevjerojatnu gustoću i volumen. Zatim ih nježno prstima potapšite odnosno podesite da postignete 100% prirodni izgled sa svih kuteva gledanja, pa i na jakom svijetlu. To je upravo kao da potajno dodajete "kosu" na svoju postojeću kosu – nitko nikada neće primijetiti.

 

 

Što se krije iza magije...Što se krije iza magije...Što se krije iza magije...                         NANESI                              PODESI                                FIKSIRAJ

U 3 brza koraka

 

 1. Nanesite – posipajte fibre po prorijeđenoj kosi
 2. Podestite – prstima ih nježno potapšite/podestite, te ih prema potrebi dodajte još kako biste postigli željenu gustoću kose
 3. Fiksirajte – za sam kraj stavite malo laka za kosu kako bi se fibre još jače vezale za kosu za jakog vjetra ili kiše te kako biste postigli prirodni sjaj kose.

 

 

 

10 prirodnih boja10 prirodnih boja

 

Pronađite na paleti najbližu nijansu vašoj boji kose!
Nanofibre su dostupne u 10 prirodnih nijansi koje pristaju gotovo uz svačiju nijansu boje kose te se mogu međusobno kombinirati radi postizanja željene nijanse po svačijem ukusu.

Ukoliko imate sjede izboje, lako možete kombinirati npr. vašu prirodnu boju kose sa sivom bojom kako bi vaš izgled bio u skladu s vašim godinama.

 

 

 

Nazivi boja:
Black = crna, Dark brown = tamno smeđa, Medium brown = umjereno smeđa, Light brown = svijetlo smeđa, Auburn = crvenkasto smeđa, Cinnamon = cimet,  Dark blonde = tamno plava, Light blonde = svijetlo plava, Grey = siva, White = bijela.


Savjeti sa bojama:

 1. Odaberite boju iz gornje palete boja.
 2. Tamno smeđa se najbolje slaže uz najtamniju nijansu smeđe kose, koja već graniči sa crnom.  Crna ide samo uz crnu kosu.
 3. Umjereno smeđa ide uz umjereno smeđu ili tamno smeđu boju kosu.
 4. Svijetlo smeđa pristaje uz svjetlo smeđu ili tamno plavu boju kose.
 5. Tamno plava je poput boje meda, dok je svijetlo plava više kao svjetliji ton pijeska.
 6. Auburn predstavlja kombinaciju umjereno smeđe i crvene boje dok je Cimet kombinacija svijetlo smeđe sa primjesom crvene.
 7. Boje se mogu i kombinirati. Dodajte manju količinu sive ili plave boje kako biste postigli efekt sjede kose već sukladno vašim godinama.

 

"Colour Lock System™" - sustav zaključavanja boja
Nanofibre koriste jedinstven sustav za sprečavanje ispuštanja boje tijekom kiše, znojenja ili pod vodom. Laboratorijski testovi pokazuju da Nanofibre zadržavaju svoju boju čak i kada su umočene 24 sata u vodu.

 

Savjet više
 

 

Što je to...

TV & filmskim make-up umjetnicima
Kirurzima za transplantaciju kose  
Harley Street doktorima
Vrhunskim svjetskim dermatolozima & triholozima
Najpopularnijim britanskim Boots ljekarnama

zajedničko?

Svi oni preporučuju Nanogen

Svima nama je stalo do naše kose, a kod prorijeđene i oslabljene kose više no ikada želimo i moramo biti sigurni da koristimo ispravne proizvode. Mi u Nanogenu smo toga itekako svjesni te svaki proizvod koji mi kreiramo mora biti najsigurniji i najučinkovitiji na tržištu. 
Zahvaljujući našim rigoroznim istraživanjima, razvoju i posvećenosti detaljima, doktori i specijalisti za kosu širom svijeta preporučaju Nanogen kao broj 1 brend za prorijeđenu kosu. Zašto onda koristiti nešto treće?

 

 

Vodeći svjetski profesionalci oslanjaju se na Nanogen, bilo u radu pod bljeskom reflektora ili na najosjetljivijim pacijentima. S obzirom da je lista preporuka predugačka, izdvajamo tek dio onih koji koriste i preporučuju Nanogen:

 

Društvo za androgenu alopeciju Društvo za androgenu alopeciju ("nasljednu, hormonsku, mušku ćelavost")

Nanogen preporuča središnja britanska organizacija, autoritet u području edukacije pacijenata i javnosti na temu gubitka kose.
Preporučuje Dr. Farjo - Renomirani svjetski Farjo Centar Preporučuje Dr. Farjo - Renomirani svjetski Farjo Centar.

Vice predsjednik Međunarodne udruge kirurga iz područja transplantacije i restauracije kose. Često nazivan i vodećim svjetskim kirurgom za transplantaciju kose. Nedavno je transplantirao poznatog britanskog nogometaša WAYNE ROONEY-a.
Preporučuje Sally-Ann Tarver - Vice predsjednik Udruge specijalista za kosu Preporučuje Sally-Ann Tarver - Vice predsjednik Udruge specijalista za kosu:

"Moji pacijenti obožavaju Nanofibre. Uvijek ih opisuju kao "magičnu prašinu", a mnogi se ne usude ni izaći iz kuće bez njih . Zadovoljstvo mi ih je preporučiti te ih smatram dragocjenim djelom brige o mojim pacijentima."
Britanski broj 1 specijalist na području poticanja rasta kose. Mayfair, London Britanski broj 1 specijalist na području poticanja rasta kose. Mayfair, London.

Glenn Kinsey, direktor Mark Glen Hair Enhancement Ltd., vodećih europskih inovatora te promicatelja najnovijih rješenja na području poticanja rasta kose, u potpunosti podržava i preporučuje Nanogen proizvode.
Preporučuje Dr. Rogers sa Rogers Medical-a Preporučuje Dr. Rogers sa Rogers Medical-a:

"Nanogen je nezaobilazan dodatak u borbi protiv ispadanja kose. Mnogi moji pacijenti koriste Nanogen proizvode na dnevnoj bazi te su oduševljeni učincima koje postižu."
Preporučuje ih i koristi Optima, lider na području presađivanja kose Preporučuje ih i koristi Optima, lider na području presađivanja kose:

"Svi naši klijenti koji su ranije koristili gotovo jednake proizvode, sada kada koriste Nanogen osjećaju se mnogo sretnije. Savršeno ih je koristiti u sprezi sa onime što mi nudimo, a rezultati koji se postižu su ZAPANJUJUĆI! Vidio sam i koristio gotovo svaki proizvod dostupan na tržištu, ali Nanogen doista odskače ispred svih kao najimpresivniji koji sam IKAD vidio. FANTASTIČNO!"
Preporuča FUE kirurg za transplantaciju Dr Theo Verikos Preporuča FUE kirurg za transplantaciju Dr Theo Verikos:

"Smatram da su Nanogen proizvodi najbolja pomoć onima koji pate od gubitka kose. To su ujedno jedini bezreceptni proizvodi koji preporučam svojim pacijentima".
Preporučio Bill Mercer, direktor StopHairLossNow.com Web portal na temu gubitka kose
Preporučio Bill Mercer, direktor StopHairLossNow.com


Vodeći informativni europski web portal na temu gubitka kose.
Prikazivane i demonstrirane od strane stručnjaka za prorijeđenu kosu na TV programima kao što je This Morning Profesionalni "Make Up umjetnik"

Nanofibre koriste profesionalni make up umjetnici i stilisti na TV-u, filmu i u kazalištu. Također su bile prikazivane i demonstrirane od strane stručnjaka za prorijeđenu kosu na TV programima kao što je This Morning
Preporučio Svijet-kose.com Prvi neovisni specijalizirani portal u RH na temu gubitka kose Preporučio Svijet-kose.com
Prvi neovisni specijalizirani portal u RH na temu gubitka kose


Nanogen liniju proizvoda smatramo vodećim brendom na području sprječavanja gubitka kose, poticanja njezinog rasta te estetske kamuflaže prorijeđenih područja. Upravo iz tog razloga uvrstili smo je i u našu ponudu.

 

 
Nanogen Šampon Nanogen Regenerator Serum VEGF
Nanogen šampon
240ml za dubinsko čišćenje vlasišta od masnoće i peruti.
Nanogen regenerator
240ml za bestežinski i maksimalni volumen kose.
Serum VEGF
30ml za poticanje rasta kose na prorijeđenim područjima.