Smjenski gumb EASYGUARD push start stop za serije ec002 srebrne boje P3, crveno svjetlo

199.96 kn

L
M
S
Broj artikla: o1166
Oznake: sustav бесключевого pokretanje Chevrolet, tipka start-stop pomoću, gumb za pokretanje xf, ks 1 gumb za pokretanje, zaustavljanje, nesigurnim hlače, e71 easyguard, bmw počinje blistati, 7 gumb za pokretanje, pritisni start univerzalni, gumb za pokretanje piaggio.

Poštovani Kupci,

Ova smjenski gumb za pokretanje motora kompatibilan samo sa signalizacijom EASYGUARD PKE serije ec002, ec110, es002, ec008 i es003.

Objašnjenje boja gumb za pokretanje motora:

Led gumb za pokretanje motora svijetli crveno pri skidanju s zaštitu, uključite KONTAKT, uključiti i pokrenete.

Molimo, imajte na umu boju gumba u drugom statusu i odaberite pravi stil koji želite.

Informacije o pakiranju:

P3 gumb x1

ožičenje za gumb x1

poklopac paljenja x1

бурильщик rupa x1

Vi svibanj također željeli:

EC110

EC002

ES002-p3

EC008-P3

ZAŠTO KUPITI KOD NAS?

1. Profesionalac: mi Smo profesionalni tim proizvodima sigurnost vozila, a možemo vam pružiti tehničku podršku 7x24 sata

2. Garancija kvalitete: dajemo na sve proizvode 12-mjesečnu garanciju kvaliteta

3. Roba na skladištu i brza dostava: Svi proizvodi koje prodajemo, imaju na lageru, i možemo ih poslati vam brzo, obično šaljemo vaše narudžbe u roku od 24 sata, nakon što smo dobili vašu pročišćeni plaćanje

4. Dobra reputacija: mi zaraditi dobar ugled kod naših klijenata

5. jamstvo povrata novca u roku od 14 dana: ako niste zadovoljni sa svojim narudžbama, jednostavno vratite nam ih u roku od 14 dana i dobiti puni povrat novca.

6. Prekrasno aftermarket: transakcija ne završi, čak i ako ste primili svoju narudžbu; mi ćemo i dalje pružati vam usluge nakon prodaje sve vrijeme dok koristite proizvod.

Garancija kvalitete

Obećavamo kupovinu bez rizika i povrata novca u roku od 14 dana

1. 14 dana garancija povrata novca iz bilo kojeg razloga.U roku od 14 dana od dana kupnje vratite svoj neoštećen proizvod Easyguard i dobiti puni povrat novca iz BILO kojeg razloga.

2. Svi proizvodi su izrađeni od Easyguard, a mi vam nudimo potpuno nove, nekorištene proizvode s originalnim pakiranjem.

3. Za sve proizvode koji se proteže 12-mjesečno jamstvo na probleme vezane uz kvalitetu.U roku od 12 mjeseci od datuma kupnje uzimamo na sebe sve probleme vezane uz kvalitetu.

4. Ako kupci dobili bilo kakvih nedostataka ili oštećenja na ambalaži odnosno na proizvodu, molimo vas, odustanite potpisati pakiranja i odmah nam se obratite.Molimo, dostavite potvrdu o transportnoj tvrtki, koje se može dokazati da je šteta nanesena njima, u tom slučaju, možete dobiti besplatnu zamjenu ili potpuni povrat novca.

5. Ako vam se stvarno ne sviđa kupljene vama proizvode, možete ih vratiti nam u punom originalnom pakiranju i dobiti puni povrat novca.Molimo vas, pobrinite se da ambalaža nije oštećena i nalazi se u izvornom stanju, kada se vraćate natrag.

6. Molimo kontaktirajte nas prije povrata robe, a mi ćemo detaljnu povratnu adresu.Kupci moraju platiti trošak povratne dostave.

7. jamstvo 12 mjeseci nije dostupna, ako je roba oštećena zbog pogrešne upotrebe od strane kupca.

Besplatna korisnička podrška

1. Ne znate kako bi vaš proizvod Easyguard raditi ispravno?Kontaktirajte naš tip-top i prijateljskoj podršci za dobivanje brzih rješenja.

2. Prijateljski podsjetnik: Kad ste tražili od nas za pomoć, pobrinite se da vaš proizvod Easyguard uvijek pri ruci za rješavanje problema!

Uvjeti plaćanja

1. Mi prihvaćamo plaćanje putem Opadanje-kose.com.hr

2. Ako kupci radije platiti na druge načine, molimo, kontaktirajte nas za više informacija.

Rok isporuke

1. Sva roba će biti poslana u roku od 1-3 radna dana nakon primitka uplate, osim praznika, kao što su kineska Nova godina, blagdan sredine jeseni i tako Dalje

2. Savjetujemo vam da odaberete standardnu isporuku Opadanje-kose.com.hr kao poslanika, da smo oboje mogli dobiti garanciju.Vrijeme isporuke ovisi o službenog vremena isporuke Opadanje-kose.com.hr.Ako želite dobiti rezervaciju u kraćem vremenu, možete odabrati i druge tvrtke za isporuku, kao što su DHL, UPS i FedEx-u većina zemalja vrijeme isporuke je obično 4-9 radnih dana.

3. Mi ćemo sobe za praćenje, samo kao roba će biti poslana.Možete pratiti status vaše narudžbe u bilo koje vrijeme pomoću neke sobe ili praćenje kontaktirajte nas za najnovije informacije o statusu isporuke.

4. U nekim zemljama mogu se naplaćivati porezi na uvoz, a kupci bi trebali priuštiti.

5. Za veliko količine, molimo, kontaktirajte nas za izračunavanje nižu cijenu dostave.

6. Sve dostava se vrši od 8:00 pon-18:00 sub Gmt +8. Dostava na Suncu ne proizvodi.

Povrat/Zamjena

1. Ako ste dobili bilo kakve greške ili oštećene robe, molim vas, odmah nam se obratite za zamjenu ili povrat novca.

2. Poslat ćemo zamjenu u roku od 2-3 radna dana, čim dobijemo vratio robu.Koji broj će biti odobren nakon što pošaljete zamjene.

3. Ako nema robe, povrat će biti izvršen u roku od 3 radna dana, nakon što smo dobili vratio robu.

4. Da biste dobili 14-dnevno jamstvo povrata novca, vi ste odgovorni za trošak dostave robe natrag do nas.

5. Kada se vratite proizvod, molimo vas pošaljite ga vratiti u roku od 7 dana nakon dobivanja odobrenja.Daljnje kašnjenje može dovesti do gubitka vašeg povratka.

Povratne informacije i Kontroverze

Molimo vas, ostavite 5-zvjezdice pozitivnu ocjenu, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama.Ako niste zadovoljni s našim proizvodima ili uslugama, molimo vas, ne ustručavajte se da nas o tome.Mi ćemo se potruditi da vas razonoditi, sve dok ne budete zadovoljni.Puno vam hvala!

  • Naziv modela - P3
  • Lice - Gumb za pokretanje/tipka za pokretanje paljenja
  • Naziv - JEDNOSTAVAN OSIGURAČ
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Odličan gumbe.

    Anonymous | 2023-01-01

    Vaša ocjena : 5

    Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži