Metalna Ručka-Držač za Olovke Trg Čaša Za Olovke Velikog Kapaciteta Stolni Organizator za Četke za Šminkanje za vrh tablice za Spavaće sobe

88.78 kn 57.72 kn

L
M
S
Broj artikla: o2058

Karakteristike:

ООТДТИ

METALNI DRŽAČ ZA OLOVKE.Ovaj stolni organizator za olovke pogodan za kupaonice, komoda u spavaćoj sobi, toaletni stolovi, uredski stol.

VELIKI KAPACITET.Veliki pretinac, odlično za organizacije kićankama za šminkanje, boje olovke, bojice, olovke u boji, četkica za kaligrafije, laka za nokte, кусачек za šišanje noktiju, daljinskog upravljača i mnogo drugog.

UNIVERZALNI UKRASA ZA DOM.Lako классифицируйте različite vrste kistova za crtanje, акварельных olovke, bojice, olovke, metalne olovke za crtanje.Naširoko se koristi u uredu, domaćoj kuhinji, kupaonici, bolnici, školi, na lageru.

POUZDANA KVALITETA, TRAJNOST. Kvalitetan metalni držač za olovke, šok-dokaz, lagan, dobra trajnost.Radi kao desktop čaše za olovke, držača organizer za četke za šminkanje, držača za pohranu na radnom stolu i tako Dalje

UREDAN I ČIST.Odabirom svestran stolni držač za olovke, organizirati šminka, sredstva za njegu kože, šminka, pribor za crtanje, instrumenti za crtanje mandal i druge uredske potrepštine, učinite to čisto i uredno bi se olakšao pristup.

Tehničke karakteristike:

Materijal: Metal

Boja: Crna, Srebrna

Veličina: Cca. 8x9.5m / 3.14x3.74in

Težina: pribl. 220 g

Paket uključuje:

1 Držač za olovke

Napomena:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

  • Materijal - Metalne
  • Vrsta - Držači Za Olovke
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Oblik - Kvadratnom
  • Broj modela - Metalni držač za olovke
  • Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži