Novi Laptop Francuski Tipkovnica Za Lenovo Thinkpad T460S T470S FR Izgleda Crna S pozadinskim Osvjetljenjem SN20H42375 00PA463

454.54 kn 390.90 kn

L
M
S
Broj artikla: o2104
Oznake: tipkovnica thinkpad ara, pozadinsko osvjetljenje kućište tipkovnice, t460s vga, tipkovnica lenovo miix510, punjač lenovo thinkpad t460s, laptop thinkpad wwan, mikrofon lenovo thinkpad, zvučnik lenovo t470s, tipkovnica za tablete Lenovo, ruksak t470s.

Jezik:Francuski

Boja: crna

Garancija: 180 dana

Stanje: Novo

Rok isporuke: 1-3 radna dana Plaćanje: bankovni transfer, Western Union Express: EMS, DHL-om.UPS, FedEx, Kina-Pošte Dostava po zadanim postavkama prioritetno Kine Informacije o isporuci: EMS, DHL-om.UPS, FedEx, Kina-Pošte 1, DHL-to je brzo i sigurno, to je iz Europe, Amerike, Australije, Azije, kao i lako prenijeti klijentima najbolji izbor i povoljne cijene.Kao i obično, doći će 3-7 radnih dana. 2, express mail EMS - to je vrlo snažan izgled u Rusiji i Brazilu.Osim toga, troškovi dostave jeftina, to traje 10-30 dana. 3, Ako je vaša narudžba je samo nekoliko komada i ne morate je hitno, možete koristiti Mail Kine, koji traje duže vremena oko 20-40, ali to nije najjeftiniji način dostave. ali, molim vas, očistite običaje u nekim zemljama. 4, molimo vas da navedete vaše kontakt informacije, uključujući i ulicu + grad + poštanski broj i poštanski broj + zemlja + broj telefona + Adresa e-pošte + kontakt osoba, onda je naša stranka roba će stići sa zakašnjenjem 5 Naše fotografije proizvoda su napravljeni u naturi, ako se vaše ime ne odgovara, molimo vas, kontaktirajte nas.Cijena (uključujući isporuku) ne uključuje nikakve poreze ili carine.To je moguće za bilo kojeg poreza ili pristojbi s vaše strane, za koje ste odgovorni.Vršimo dostavu širom svijeta.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - T460S T470S
  • Naziv - OPQRS
  • Standardni - Francuski standard
  • Certifikacija - Nema
  • Kompatibilan Brand - Lenovo
  • Tipkovnica uvijek u zadovoljavajućem stanju, preporučujem +++

    Anonymous | 2022-11-29

    Vaša ocjena : 5

    Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži