Bejzbol Kapu Kosa Ravna Kosa Frizura Podesivi Perika Šešir Prilogu, Duge Kose Visoke Temperature Svilene Kape Kose

103.16 kn 80.48 kn

L
M
S
Broj artikla: o21504
Oznake: šešir za ljudske kose, perika na svili obloge, perika sia crna, mrežica crna perika, kapu koreja, muško-ženska perika, ženska perika sa fontanom, perika rasta crna, kosa 60 prilogu, pletena perika baseball.

Bejzbol Kapu Val Kose Вьющаяся Frizura Podesivi Perika Šešir Prilogu, Duge Kose

Lice:

Specifikacija materijala: Bejzbol kapu sa kovrčavu kosu bob 14 inča.Dužina kose je 35 vidi Wig-bejzbolska kapa izrađena je od kvalitetnih sintetičkih vlakana.Puna blage i odlične kvalitete.U usporedbi s drugim dugim nakovrčati шляпами za perike, ovaj kratki wig-bob dano, nije lako.Bejzbolska kapa je izrađena od 100% pamuka, udoban i trajan.

Lako je regulirano: na stražnjem dijelu kape ima podesivi remen sa čarobnom pastom, koja se može podesiti u skladu s veličinom glave.Ona je pogodna za bilo koje veličine glave.Lako je regulirano idealna za sadnju.Možete brzo staviti šešir-perika i otići.Najjednostavnija stvar na svijetu!Kapu također može zaštititi vaše oči od sunca.Ova bejzbolska kapa sa kose ne uklanja.

Praktična frizura: ona je ubrizgati vam drugačiji izgled u samo nekoliko sekundi.Perika čuva slika nakit i može iznijeti svoj stil na novu razinu.Naravno смешайтесь sa svojim vlastitim kosom, i nitko neće znati da ste nosite šešir-perika.Uz pravilnu njegu perika će se koristiti dugo i više puta.

Prigode: To vratio u mnogim slučajevima.Pogotovo kad ste u žurbi i trebate brzo krenuti na put.Jednostavno ga je nositi i nositi.Ova bejzbolska kapa sa kose je vrlo dobar za svakodnevno svakodnevno nošenje.I idealno za koncerte, tematske zabave, vjenčanja, datumi, косплея i tako dalje će To biti dobar poklon za vaše prijatelje ili obitelj.Kao poklon za Valentinovo, on je također odličan iznenađenje za svoje voljene osobe!

Topli savjet: Sve dlake mogu lagano da pada, kada ste stavili ih prvi put ili расчесываете, što je uobičajena.U zavisnosti od postavki za zaslon vašeg osobnog računala ili mobilnog telefona boje mogu se malo razlikovati.Nadam se da ćete shvatiti!

Pakiranje:

1x kapu perika

  • Materijal - Высокотемпературный svila
  • Tip elementa - Šlem
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Posebna upotreba - Odijela
  • Spol - Žene
  • Kosa je mekana, a cijeli izgled je odličan. To je idealno rješenje za prometnu majka

    Anonymous | 2022-12-21

    Vaša ocjena : 5

    Za ovu cijenu dajem mu početak u 5 dolara

    Anonymous | 2022-08-24

    Vaša ocjena : 5

    Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži