Prozirna Traka Za Zatezanje Grudi, Funky Traka Za Tijelo, Push-up, Bob, Traka, Nevidljivi Grudnjak Za Veće Grudi, Ženske haljine Ili Odjeća

21.96 kn 13.15 kn

L
M
S
Broj artikla: o2467
Oznake: grudnjak, trans-traka ftm za vezanje grudi, grudnjak s накидкой na grudi, минная traka.

Prozirna Traka Za Zatezanje grudi, Funky Traka Za Tijelo, Push-up, Bob, Nevidljivi Grudnjak s Trakom Za Veće Grudi i Ženske haljine Ili haljine

Karakteristike:

100% potpuno novi i kvalitetan.

1. Visoko kvalitetni materijal: Silikonska traka je napravljena od potpuno transparentan i neviđeno novom trakom za prsa zdravstveno klase, sigurniji od ljepljive trake ili ljepljive trake, hipoalergena, mekana i udobna.Oni su ergonomski dizajnirana tako da se vi osjećali da ništa ne nosite

2. Jaka adhezija: Trake i obloge na bradavicama imaju jaka adhezija i nije lako отваливаются.I oni je vodootporan, čak i ako ih nosite pod vodom ili jako znojite, oni će ostati na tijelu, kao druga koža.Pružit će vam prirodnu, više mladenački izgled.

3. Супертонкая: Ova nova traka za grudi isti tanka, kao što su prehrambena film, vidjet ćete ga pod bilo платьями, kao što svilenu haljinu, обтягивающее maksi haljinu ili prozirna haljina.Modni kozmetički trake predstavljaju prozirne trake s profesionalnim ljepilom za brzi popravak i zaštitu garderobe.

4. Najbolji drug u ormaru: instant podizanje grudi i puna transparentnost, savršen za haljina s otvorenim leđima / bez naramenica, majice, vrhovima na бретелях, vjenčanica, sportskih grudnjaka, kupaćih kostima.Zgodan za čaše formata A-D trake grudnjaka приподнимет i приподнимет čak i najteže sise, dati joj željeni oblik.

Specifikacija:

Materijal: Silikonska traka

Veličina: 5 cm * 5 m

Boja: Kao na slici

Pakiranje:

1 Rola Grudnog trake

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Molimo vas, shvatite da ručno mjerenje dovodi do odstupanja od mjerenja na 1 mm/0,39 "-3 mm/1,18".

O nama

Naša tvrtka je profesionalna prekogranične tvrtka e-commerce s profesionalnim osobljem, profesionalnim proizvodima i markama.

U osnovi mi smo sudjelovali u veleprodaji i maloprodaji trgovinom robe.

Dostava

Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave.Ako želite poslati robu kurir, molimo vas da platite dodatne troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 7 dana nakon završetka plaćanja.

Ne jamčimo rokove za dostavu svih međunarodnih operacija zbog razlike u životnom ciklusu običaja u pojedinim zemljama, što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda.

Mi ne возмещаем troškovi isporuke za otkazivanje isporuke.

Povrat novca

Mi radimo sve što je moguće da se služiti našim klijentima najbolje što mogu.

Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 20 dana od primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupac mora osigurati da je vraćena roba nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac će biti odgovoran za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat.Kupac mora pokušati podnijeti zahtjev.

Kupac će biti odgovoran za troškove dostave prilikom vraćanja robe.

  • Boja stil - Prirodne Boje
  • Materijal - Pamuk
  • Seksualno potiču na razmišljanje - No
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Intimna Vrstu Pribora - Latice prsa
  • Непристойная slika - No
  • Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži