Automatsko Rotiranje Guranje Gospodo Masturbiraju Teleskopski Masturbator za Muškarce Imitacija posao udarac Seks-Mašina za Robu Za Odrasle Seks-Igračku

645.91 kn 361.71 kn

L
M
S
Broj artikla: o2618
Vrsta: Seks-igračke
Oznake: rotirajući push, silikonska dupe za muškarce, muška automatski stroj za masturbaciju, trener, muški seks-alat, muški сосущий мастубатор.

Razlozi zbog kojih preporučujemo vam da kupite:

1. 【Super high-tech dizajn vanjskog izgleda】 Vanjski dizajn podsjeća bundeve s crno-zlatni sferne ljuske.Ako je vaša obitelj i prijatelji neće gledati usko pažljivo, oni ne mogu znati da je to muški masturbator, koji se po izgledu razlikuje od tradicionalnih avionskog šalica.Зигзагообразный telo pomaže zadržati FJB17 više stabilna, tako da ne morate brinuti o tome da on выскользнет iz ruke tijekom korištenja.

2. 【Zahvaljujući internom dizajnu】 FJB17 ima kapice na oba kraja, što znači da on neće biti ograničena dužina vašeg penisa.Velike čestice MLA обволакивают vaš penis, i svaki put kad se pritisne gumb u sredini nakon što ga uključite, on se automatski prebacuje u način телескопического rotacije, a možete odabrati jednu od 8 načina.

3. 【Realne ženske seksualne jauk】 Samo kliknite alarma, i vi ćete biti u mogućnosti da masturbiraju pod ženske seksualne jauk.Možete reproducirati u osamljenom mjestu ili priključiti slušalice za uzbudljiv sim seksa.

❤【Napomena 1】 Unutar rukava izrađen od mekog materijala TPE, preporučujemo da koristite za podmazivanje na bazi vode s igračkama, definitivno NE koristite za podmazivanje na bazi ulja (uključujući ulja za masažu), jer oni mogu uništiti materijal.

❤【Napomena 2】 za razliku od drugih proizvoda, ne možete zatvoriti poklopac, kada isključite masturbator, jer je domaća rukava nalazi se na samoj vanjskoj strani. nakon isključivanja našeg muškog мастурбатора, molimo vas, pritisnite i držite srednju tipku, njegov unutarnji rukava i dalje vrti u roku od nekoliko sekundi i vratite poklopac u pravilan položaj, tako da možete lako zatvoriti.

❤️Push i Rotirajući

Ovaj automatski seks-uređaj za posao udarac, simulira osjećaj od ovog oralnog seksa, dat će vam pravi i intimna iskustva.To толкающее uređaj će stimulirati sve živčane završetke unutar, na ili oko penisa, o kojima se nikad ne zna.Načini rotacije su kao tornado, вращающемуся okolo i okolo svaki centimetar svog člana, pružajući vam intenzivnu stimulaciju, prisiljavajući prsti savijati, a cijelo tijelo se trese, a pruža vam savršen doživljaj zadovoljstva i oslobođenja.

❤️8 Automatska rotacija i teleskopski način

Muška šalica za masturbaciju FJB17 ne smiruju, kada je u pitanju užitak!On ima 8 načina телескопирования i rotacije, koji mogu dati svoj penis dvostruko snažnu stimulaciju.U kombinaciji sa recenzijama na tržištu smo povećao snagu vuče seks-igračke.Možete odabrati odgovarajući teleskopski načini i načini rotacije, a da ne morate brinuti o tome da iznenadni zastoj spriječiti da rade.To je opremljen sa snažnim motorom, koji se može puniti neprekidno u roku od 4 sata, što mu daje veliku snagu u roku od 45-60 minuta rada, donosimo vam nezaboravne seksi osjećaj.

❤️Alat za flert parovi

Ovaj automatski muški masturbator FJB17 ima otvorenu strukturu, poklopac, открывающаяся s obje strane, ne ograničava dužinu svog penisa.Ako je vaš seksualni partner stimulira vaš penis na izlasku iz мастурбатора, to će vam donijeti drugačije iskustvo masturbacije i iskustvo seksualne interakcije između vas.

Mnogi oženjeni kupci rekli da je to odličan alat za flert parove i dobra maziva za bračni život.

❤️ Realne ženske seksualne jecaje

Muški masturbator FJB17 je zvučnu funkciju, pravi ženski стонущий zvuk orgazma, a перистальтикой čestica TPE, обволакивает vaš penis, dajući vam presedana zadovoljstvo višu razinu, čineći da se osjećaju kao da je vaš seksualni partner stenje pod промежностью.

❤️Izmjenjivi silikon-liner i lako se čisti

Ova automatska muška šalica za masturbaciju nije vodootporan.Molimo, pazite da elektronički uređaj ne ostaje u kontaktu s vodom.Prije čišćenja, molim vas, izvadite silikon sredini; samo trebate očistiti silikonski poklopac.Odvojiva dizajn olakšava pranje i sušenje igračke.Više ne morate brinuti o tome da TPE-igračke razmnožava bakterije ili rade.

To su nove muške masturbiraju uz promjenjivu kamatnu stopu na tržištu.On je iznimno dobro građena i izdržljiva.

Možete promijeniti intenzitet svake funkcije laganim dodirom gumba.

U isto vrijeme dizanja, slanje zvuka i rotacija upravlja na tri različita mjenjača, možete ih uključiti istovremeno ili odabrati bilo koji načini koji vam se sviđa.

❤️❤️S ovom auto-seks-stroj možete pronaći odgovarajući vam ritam u skladu sa svojim raspoloženjem i osjetljivosti ❤O ambalaži U cilju zaštite vaše privatnosti jamčimo slanje vaših proizvoda u sigurnom stanju.Proizvod će biti pakiran u plastičnu vrećicu s zračnog jastuka / mjehurića kako bi se izbjeglo oštećenje prilikom transporta. ❤ O proizvodu Svi proizvodi su 100% potpuno nova, работоспособные i pažljivo provjeravaju prije dostave. ❤O materijalu Svi proizvodi izrađeni su od medicinskog materijala, 100% siguran, bezopasan za tijelo.Molimo vas, očistite i ostavite da se osuši prirodnim putem, miris uskoro će nestati. ❤O proslijedite Mi ćemo poslati narudžbu u roku od 5 radnih dana.Vrijeme dostave će se razlikovati u zavisnosti od različitih zemalja i ovisit će o vremenskim uvjetima, blagdana i tako dalje. ❤Što učiniti ako imate problem s proizvodom Molimo vas prvo koristite proizvod u skladu s vodstvom za proizvod, ako ste još uvijek ne možete ga koristiti, molimo vas da se pravovremeno obratite se službi za podršku klijenata, pomoći ćemo vam riješiti problem prvi put.

  • Materijal - Silikon
  • Broj komada - Jedna mjerna jedinica
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip elementa - Šalica Za Masturbaciju
  • Непристойная slika - No
  • Seksualno potiču na razmišljanje - No
  • Naziv - Definicija Ljepote
  • Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži