Stalak Za Tortu Akril Prikaz Višeslojne Nakit Stalak Za Tortu Десертный Stalak Okrugli Stol Držač Vjenčanje Je Dan Rođenja Ukras Zurke

179.88 kn 89.94 kn

L
M
S
Broj artikla: o2941
Oznake: stalak za tortu, Stalak za slastice, Zaslon za cupcakes, podmetače za kolače, polica, zlatna stalak za tortu.

Karakteristike:

【Izdržljiv materijal】 Prozirni akrilni stalak za tortu je napravljen od akrilnog materijala, koji je moderan i odlično, lijepo leži u ruci, izdržljiv i elegantan, dobro građen, a glatka: arc poliranje vam omogućuje da se izbjegne oštećenja ruku, što je jako pogodno za sve vrste zabave, Božića, rođendana i drugih događaja. scene.

【Idealna veličina】12 okruglih sjedala na кексовой tornju nisu svi isti po visini i veličini, oni izgledaju vrlo slojevitim i vrhunske.Stalak za tortu broji cupcakes promjera do 5,91 inča.

【Visoka stabilnost】 Akril štap vitrine cupcake tower ima ugrađenu maticu u sredini, da bi stalak direktni i održiv.Izdržljiv i trajan, da ga nije lako razbiti, možete ga koristiti s povjerenjem.

【Odgovara za slučajeve】 Vrlo transparentno hrane akrila, za izgradnju ovog odmorišta za cupcakes u europskom stilu, također će biti odličan dodatak свадьбам, dana rođenja, dječjim dušama, Dan zahvalnosti, Božić, вечеринкам i sl. To je nezamjenjiv alat za prikupljanje i recikliranje otpada svake osobe.

【Višestruko korištenje】 Možete koristiti ne samo za demonstraciju kolači, slastice, čokolade, ali i prstenje, narukvice, nakit, satovi, i druge dodatne opreme i tako Dalje Pogodna za spavaće sobe, kupaonice, kuhinje, trgovine i drugih mjesta, zabave, popodnevni čaj i sl.

Specifikacija:

Materijal: akril

Boja: prozirna, bijela, crna

Debljina: 5 mm

Pakiranje list:

postolje za zaslon *1

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Alati za Tortu
  • Naziv - ИНЛИРОЛЛ
  • Materijal - Akril
  • Tip alata za Tortu - stoji
  • Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži