2T HDD Prijenosni vanjski igre hard disk sa ugrađenim 72000 + igre Za PSP/PS2/PS1/SS Hard disk Za mini PC

581.83 kn 349.07 kn

L
M
S
Broj artikla: o3199
Vrsta: Video igre
Oznake: led ps2, mini kamere win 7, kontroler gta 5 za pc, gamepad za PC bu, komponenta ps1, 2 komada ps2 gamepad, mini pc gamer mini pc, nesigurnim hlače, muški gamepad, flash-psp.

★★★ Ukoliko imate bilo kakvih problema sa logistikom ili roba, molimo vas, molimo da nas odmah kontaktirate.Sporove ili na negativne komentare, ne mogu riješiti problem, kontaktirajte nas i mi ćemo se aktivno angažirati tim za vas.VIŠE MOGUĆNOSTI 👇👇👇 SUPER KONZOLE PC LITE

Super Konzole PC Lite - to je nedavno razvijen i snažan konzola za PC.Dvostruki sustav u jednoj. Izgrađen 72000+ klasičnih retro igre, uključujući 5000 3D igre, plug and play.Opremljen najnovijom verzijom sustava Windows 11, bogate okruženje softvera, uredskim učinkovit ured, zabava, online igre.SUPER KONZOLA X MAX PLUS

Najnovija značajka bogata konzola "dva u jednom", Android 9.0 + najnoviji sustav za EE 4.5 u jednom ugrađene 65000+ igara, sa bežični геймпадом, brinite klasični retro igre sa svojom obitelji i prijateljima, gledajući tv i filmove, pogledajte i potražite na Internetu i tako Dalje, možete uživati u razuman život. ----------------------------------------✂---------------------------------------- 2T Igre hard disk Popis igara (Kliknite na slike za pregled)

Napomena: Ovaj hard disk će raditi samo sa opremom X86 (32-bitni ili 64-bitni), bilo koji uređaj na bazi ARM (serija Surface Windows, Mac računalo s procesorom Power pc ili cpu M1) neće raditi.Sučelje BIOS opcije mogu se razlikovati u zavisnosti od vašeg uređaja, budući da proizvođači mogu koristiti jedinstveni sustav ili UEFI BIOS-a. Prijenosni TVRDI disk od 2T

1) Izgrađen 72000+ igara, uključujući 5000 3D igre, 80+ emulatora.

2) Široko kompatibilan sa svim računala, PC i prijenosna računala sa sustavom X86.

3) Veliki kapacitet 2 t, više prostora za pohranu.

4) korisničko Sučelje SATA 3.0, brza brzina čitanja, sposobnost da se brzo čitanje podataka.

5) Led monitor radno stanje u bilo koje vrijeme. smanjenje gubitka tvrdog diska.

6) Jednostavno upravljanje, nije potreban upravljački program, plug and play, kompatibilan s operativnim sustavom Windows.

7) Retro dizajn sa jedinstvenim naljepnicama, izgled ljepši.

8) da se glavni čip za upravljanje 3.0, podržati protokol UASP, značajno smanjiti korištenje cpu i zadržavanje podataka.

Gotovo svi nalozi će biti poslani standardne isporuke Ali Express u roku od 24 sata (službeni način isporuke Ali Express), visoka kvaliteta 100% garancija, provjereno, jedan za drugim, prije slanja.

O načinu dostave (Važno):

Standardna dostava Ali express -to je službeni način isporuke Ali Express, kao i preporučeni način isporuke (brže, sigurnije i sigurnije), naravno, smanjiti troškove kupca na kupnju, mi također pružaju druge načine isporuke na izbor kupaca.sve naše parcele koristimo način isporuke s podacima za praćenje, možete koristiti za praćenje broja za praćenje pošiljke, gdje je stigao.

Povratak i Povrat sredstava

1) imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana za povrat proizvoda od datuma njezina primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU.Iznimka se NE događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.

2) Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i broj narudžbe.

3) Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa Ali Expressa.ILI možete odabrati zamjenu.

4) Mi ćemo poduzeti sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.

  • Veličina - 2.5 Inch
  • Certifikacija - Nema
  • Operativni sustav - Батоцера 34
  • Težina - 0.5
  • Atributi - Plug and play
  • Jezik podršku - Engleski
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip sučelja - USB
  • Skladištenje - 2T
  • Nanesite na - Windows
  • Broj modela - 2T Gaming Laptop hard disk
  • Naziv - ЦИНГО
  • Igre - 61000/72000+ Retro igra
  • Pakiranje - No
  • Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži