2022 Novi Realan Dildo Penis G-Spot Maser Pravi Muški Penis za Žene Maturbators Seksi Igračke Za Odrasle Erotske Sex-Robe

378.47 kn 215.71 kn

L
M
S
Broj artikla: o3529
Vrsta: Seks-igračke
Oznake: maser G-točke za penis.

2022 Novi Realan Dildo Penis G-Spot Maser Pravi Muški Penis za Žene Maturbators Seksi Igračke Za Odrasle Erotske Sex-Robe

2022 Novi Realan Dildo Penis Maser G-Spot Pravi Muški Penis za Žene Матурбаторы Seksi Igračke Za Odrasle Erotske Proizvodi Seksa

O ovom proizvodu:

Materijal: Silikon

Boja: Boja kože

Veličina :

Veličina XL: Duljina 24 cm (9,44 inča); Promjera 6,3 cm (2,48 inča)

Veličina L: Dužina-22 cm (8,66 inča); Promjer-4,6 cm (1,81 dolara inča)

Veličina M: Dužina-19,5 cm (7,67 cm); Promjer 3,5 cm (1,37 inča)

Veličina S: Dužina-17,5 cm (6,9 cm); Promjer 3,2 cm (1,26 cm)

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja iznosi +/- 1 vidi Postoji greška u težini svaki proizvod, molimo vas, shvatite

Prednosti proizvoda:

1. Otkrit ćete da je dildo je toliko stvaran, kada će ih dobiti.Solidan silikonski materijal фаллоимитатора ga čini tako izuzetan, tako pravi u ruci.

2. Naš veliki dildo na присоске, ne-toksičan. 100% vodootporan materijal osigurava da možete ga koristiti u vlažnom okruženju.

3. Realan dizajn je osmišljen s jakim sisanje čaša, što vam omogućava da oslobodite ruke i lako je doći do orgazma.

Prigodna mob:

Bez obzira da li bračni par, натуралом, gay, usamljeni muškarac ili žena, naš seks-dildo - najbolja seks-igračka za svakoga.

O čemu ste zabrinuti: (Slike pakiranja nalaze se na dnu stranice s više informacija)

Zajamčena privatnost: Vaša privatnost je za nas od najveće važnosti.Po defaultu na pakiranju piše "Oprema za fitness" (bilo kakve druge zahtjeve, molimo vas, pošaljite nam poruku), a zahvaljujući našem неброской pakiranju možete kupovati s povjerenjem, jedina osoba koja zna što se nalazi unutar pakiranja, to ste vi!

Mjere opreza prilikom korištenja proizvoda:

1. Očistite proizvod prije i nakon uporabe isperite toplom vodom i antibakterijskim sapunom, lagano obrišite krpom ili mekom krpom.

2. Prije upotrebe dodati malo vašu omiljenu seks-podmazivanje na penis dildo.

O privatnosti

Da bismo zaštitili vašu privatnost, na pakiranju nema takve povjerljive riječi kao što su pornografski tekst i slike.Ako vam je potrebna drugog, molimo, obratite se službi za podršku korisnicima

Poštovani kupci, molimo vas, imajte na umu:

Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz, te naknade nisu uključene u cijenu proizvoda i troškove dostave.

Molimo vas provjerite za carinsku vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja /kupnje.

Mi ne snosimo odgovornost za bilo kakve nezgode, kašnjenja ili drugih problema u vrijeme isporuke.

Obično smo помечаем vaš proizvod kao "Plastični pribor", "igračke" ili "oprema za fitness".

Politika garancije i povrata:

Obično proizvodi nemaju grešaka, oni su 100% potpuno novi, a mi smo pažljivo provjerite prije slanja.

Molimo, pošaljite natrag neispravne robe u roku od 3 dana nakon primitka, mi ćemo vam poslati novi, ali morate platiti troškove dostave, ili povrat će biti vraćen kao povrat novca.

-Jamstvo ne uključuje: nesreća, ljudske pogreške ili zlouporabe.

Mi ćemo poslati narudžbu u roku od 5 radnih dana.Vrijeme dostave će se razlikovati u zavisnosti od različitih zemalja, a ovisit će o vremenskim prilikama, državnim praznicima i tako dalje.Ako je narudžba neće biti primljena u izraženu vrijeme, molimo kontaktirajte nas.

Što učiniti ako naiđete na problem s proizvodom

Molimo vas prvo koristite proizvod u skladu s uputama, ako ste još uvijek ne možete ga koristiti, molimo vas, pravodobno, kontaktirajte podršku za kupce, molimo vas, ne otvarajte spor po volji, mi smatramo da je komunikacija mnogo bolje nego što je spor.

O radnom vremenu

Zbog razlike u vremenu, odnos će ostati, ali na poruke će biti odgovoreno u roku od jednog radnog dana, stoga budite strpljivi.

Recenzije:

Svi proizvodi su 100% originalni i протестированными prije slanja

1. Vaše zadovoljstvo naša je želja.Tako da, ako postoji nešto što vas može da se ne zadovolji (uključujući i naš proizvod i uslugu ili nešto drugo).Molimo, kontaktirajte nas, kako bi poslužiti vas još jednom, prije nego što оспорите rezervaciju, mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem zbog vas.

2. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i našom uslugom, molimo vas da ostavite pozitivan pregled (5 zvjezdica) za nas, to je vrlo važno za nas.

  • Značajke 3 - Za žene masturbiraju
  • Značajke 4 - veliki mekani dildo
  • Materijal - Silikon
  • Boja - boja kože
  • Непристойная slika - No
  • Seksualno potiču na razmišljanje - No
  • пакакге - неброская pakiranje
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Značajke 2 - Žene Masturbiraju
  • Naziv - ЙиХХ
  • Broj modela - seksi igračke za ženu
  • Značajke 5 - Uz šalicu za kuhanje
  • Značajke 6 - velika glava član
  • Značajke 7 - velike testise
  • Veličina - 4 sizes
  • Tip elementa - Dildo
  • Značajke 1 - dildo za žene
  • Veliki penis ne blista

    Anonymous | 2023-01-05

    Vaša ocjena : 5

    Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži