2020 nove gitaru pojasevi woofera pojasevi sa postavom od debele sintetskih visoko kvalitetne электрогитарного pojas / bass pojas

169.41 kn 91.46 kn

L
M
S
Broj artikla: o4149
Oznake: gitara soundbox g0, aktivni vrat bas gitare, alat električni bas, elegantan gitaru remen, kožna gitara vya, tekst gitara, bas gitare, uzicom za gitaru стеф, zelena gitaru remen, gitaru remen fenfer.

Poštovani kupci, zahvaljujemo vam na kupnji na našoj muzičkoj trgovini Bates, prije kupnje željeli bismo vam predstaviti

Neko obećanje!

1. Nakon što šaljemo pošiljke i znamo da niste dobili svoje parcele, mi ćemo vam vratiti vas novac.

Čak i ako je vrijeme isporuke je prošlo, mi još uvijek možemo vratiti novac na svoj PayPal račun, tako da možete kupovati ovdje, ne brinući se o gubitku novca.

2. Ako je uz proizvod koji ste primili, bilo kakvih problema, molimo vas, napišite nam e-mail ili ostavite nam poruku, prije nego što ostavite spor ili negativnu povratnu informaciju, kako bismo se mogli nositi s ovim što je prije moguće i učinkovito.

Molimo vas, budite sigurni, obavljanje kupovine u našoj glazbenoj trgovini Bates i uživajte!!!

Dizajn remena očaravajuća, dual sintetička koža, odaberite za proizvodnju, ovaj gornji sloj od bičevati, сердцевинной ne omekša.Udobna i izdržljiva, sprečavaju klizanje. Izvana koriste se gumbi, zmijolikih uzorak i перекрещивание, stvarajući dojam visoke klase, luksuz i sjaj!Dugo dizajn glave, može bolje spriječiti slajd gitare!

D

1. Novac se isplaćuje Opadanje-kose.com.hr nakon što ste dobili proizvod, Opadanje-kose.com.hr staviti novac na naš račun .I ako mi согласимся vratiti novac, onda Opadanje-kose.com.hr će ih i dati.Tako da to je sigurno USLUGA escrow.

2. Možete uplatiti rezervaciju kreditnom karticom, Money Booker, Money Gram, Bank T / T, Western Union i tako Dalje

1. Vrijeme isporuke ovisi o vremenu carinjenja kupca ili drugih faktora, kao što su vrijeme ili mjesto odredišta.Ako ste vidjeli da je pošiljka stigla do vas, možete pojasniti to u carini ili lokalnom poštanskom uredu, da se roba u skorije vrijeme.

2. Uobičajeno vrijeme isporuke s druge express-tvrtke.

EMS: Procijenjeno vrijeme isporuke 5-10 radnih dana

Avio-polazak pošte Kina: Procijenjeno vrijeme isporuke 15-45 radnih dana

ePacket: Procijenjeno vrijeme isporuke 5-10 radnih dana, dostava samo do nas

Posti Finska: Procijenjeno vrijeme isporuke 10-30 radnih dana, dostava samo u Ruskoj Federaciji i Bjelorusija.

Standardna dostava Opadanje-kose.com.hr: Procijenjeno vrijeme isporuke 15-45 radnih dana

Prioritetno Hong kong: Procijenjeno vrijeme isporuke 15-45 radnih dana

Bilo koji drugi izraz koji želite, možete nas kontaktirati.

Automatski ćemo ostaviti pozitivan savjet svakome tko je završio transakciji, a za nas je ostavio pozitivan osvrt.

1. Ako vam se sviđa naše proizvode, molimo vas, dajte nam pet zvjezdica savjet, i neka drugi to sviđa previše.

2. Vaše povratne informacije je vrlo važno za nas, ako ste im nisu zadovoljni, molim vas prvo me kontaktirajte, a ne ostavljati negativne povratne informacije, i na taj način ćemo biti u mogućnosti nositi se s tim učinkovitije.

3. Također ćemo dati pet počevši gostiju svakom dobrom kupcu.

4. Molim vas, napišite mi i kroz "MOJE PORUKE" ili "postavljanje pitanja prodavaču" ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naših oglasa ili kupnju.

Mi smo Bates Music, mi smo profesionalci u području glazbenih instrumenata, a mi ćemo poboljšavati naše proizvode i usluge kako bi bolje.Sve što želimo je da ste uživali u glazbi i alatima.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas online ili ostavite nam poruku preko Contact Now.Naš odgovor mora doći do vas u roku od 12 sati.

  • Vrsta - gitaru remen
  • Broj modela - remen za gitaru/Crna
  • Naziv - MUKU
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Meni se to jako svidjelo, trim vrlo dobre kvalitete.

    Anonymous | 2022-11-20

    Vaša ocjena : 5

    Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži