Automatski Teleskopski Grijaći Muški Masturbator Vibracioni Pušenje Сосательная Stroj Šalica za Masturbaciju i Seks-Igračke za Muškarce Robu za Odrasle 18

926.42 kn 472.46 kn

L
M
S
Broj artikla: o4402
Vrsta: Seks-igračke
Oznake: masturbator automatski, masturbator za muškarce, seks-mc za muškarce, masturbator leten za muškarce, muški сосущий мастубатор, stroj za posao udarac.

【10 vibracije i trzaja + 4 način rada usisavanje】 - Konstrukcija 3-u-1 za stimulaciju самосасывающего muški мастурбатора pruža ультрареалистичный seksualno iskustvo.Mixed mode ga вакуумное sisa oponaša gutanja, a vibracije i poticaj za slične izlijevati u grlu, vedro reproducirajući oralni čin.

【Jedinstveni način rada usisavanje oluje】 - Nastavite pritiskati gumb za usisavanje za pokretanje način oluje.U ovom načinu rada šalica za masturbaciju prelazi u stalno высокоэнергетическое radno stanje.

【Izmjenjivi uske мясистый kanal】 - Unutarnji rukav ovog električnog мастурбатора je izrađen od TPE, koji je mekan, elastičan i prijatan za kožu.Plus 1-inčni мясистый ulaz, on može ublažiti utjecaj svakog udarac!

【Interakcija s audio zvučnika 】 - Uređaj ima ugrađene zvučnike i koristi izvore zvuka.Možete staviti slušalice za potpuni potop.

【USB punjiva, neupadljiv paket】 - Ovaj auto muški masturbator koristi USB punjenje.Izmjenjivi za čišćenje.Obećavamo da su seks igračke će biti dostavljene na неброской pakiranju.

-Pitanje je: Kako isporučiti robu?Небезрассудная pakiranje?

Odgovor: Da bismo zaštitili vašu privatnost, šaljemo svoje proizvode u sigurnom stanju.Igračke će biti pakiran u nevidljivi paket.

Pitanje: Sigurnost proizvodnih materijala?

O: Svi proizvodi su 100% potpuno nova, sigurna i bezopasna za organizam.

Pitanje: Miriše li proizvod?

Svi naši proizvodi izrađeni od sigurne materijala.Budući da su u zatvorenoj ambalaži, mjesecima.Molimo vas, očistite i ostavite da se osuši prirodnim putem, miris uskoro će nestati.

Pitanje: Postoji li дропшиппинг?

Odgovor: Da, mi to radimo.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas.

Pitanje: Kada polazi upućivanje?

A: Mi ćemo brod vašu narudžbu u roku od 7 radnih dana.

Pitanje: Što je s leđa garancija?

O: Puni povrat novca ako predmet ne odgovara opisu ili je neispravan.

Ako naiđete na bilo kakve druge probleme, kontaktirajte nas.

Pitanje: Zašto niste odgovorili na to pitanje na vrijeme?

Odgovor: zbog razlike u vremenu, ali će poruke biti poslane u roku od jednog radnog dana, molim vas, budite strpljivi.

Pitanje: Kako ostaviti odgovor?

Odgovor: Mi se nadamo da ćete biti u mogućnosti kupovati kod nas sa velikim zadovoljstvom i manju nelagodu.Vaša podrška je vrlo važna za nas, molimo, ne zaboravite da ostavite nam 5-star review.

  • Materijal - Medicinski Silikon
  • Seksualno potiču na razmišljanje - No
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Certifikacija - CE
  • Broj komada - Jedna mjerna jedinica
  • Naziv - МГЫР
  • Непристойная slika - No
  • Tip elementa - Šalica Za Masturbaciju
  • Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži