E JUE SHUNG Zima Vjenčanje Накидка Zima Toplo Накидка Od Umjetnog Krzna S Волнистым Ruba I Latica, Kratki Kaput, Ženska Debeli Večernje Холодостойкая Šal

298.64 kn 179.16 kn

L
M
S
Broj artikla: o5828
Oznake: vjenčanje накидка u boho stilu, zavoj na glavi od umjetnog krzna, jeftina zabava u bolero, krzno kaput ys, vjenčanje накидка od krzna fuchs, najtraženiji predmet slikanje kaligrafije, ликтиновая накидка za kosu, nesigurnim hlače, накидка za kosu barbour, šalovi od umjetnog krzna.

Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Kao ozbiljan i odgovoran prodavatelj, mi ćemo se potruditi da

riješite svoj problem.

Još jednom zahvaljujemo na red i nadamo se da će vam se svidjeti vaša kupnja ovdje.Vaš komentar je vrlo važno u našem poslovanju

uspjeh.Ako ste zadovoljni sa svojim kupnje i našu kompletnu uslugu, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivnu ocjenu

sa zajedničkim Detaljima ocijenjeno prodaje

Otkazivanje narudžbe

Mi razumijemo da je nalog haljine za vaše posebne prigode je važan događaj, i naša politika otkazivanja je razvijen s obzirom na to.Međutim, važno je napomenuti da je naše haljine шьются na red, i nakon početka procesa stvaranja materijali ne smiju se ponovno koristiti.Dobra vijest je, da je nakon izdavanja naloga ima još vremena za donošenje odluke.Molimo, upoznajte se s našim pravilima otkaza rezervacije ispod za više informacija.

Naša Politika Otkazivanja rezervacije

1. Narudžbe, otkazana u roku od 24 sata nakon potvrde plaćanja, će imati pravo na puni povrat novca.

2. Narudžbe otkazane kroz 1-3 dana nakon potvrde plaćanja, će imati pravo na djelomični povrat, koji se sastoji od pune cijene dostave i 50% od kupoprodajne cijene robe.

3. Narudžbe, otkaz 3 dana nakon potvrde o uplati, će imati pravo na djelomični povrat, koji se sastoji od pune cijene dostave.

4. Nakon što je vaša narudžba poslana, on više ne može biti poništena.

Povrat novca za zamjenu ili povrat

1. Vaše zadovoljstvo je za nas od najveće važnosti.Po dolasku vaše upućivanje preporučujemo da provjerite i uvjerite se da je haljina je šivana u skladu sa specifikacijama vašeg naloga.Pokušajte svoju haljinu što je prije moguće, bez skidanja oznake, ne preinačavanja i ne brišući ga.

2. Ako se vraćate ili обмениваете haljine ili pribora, molimo vas, pobrinite se da oni u izvornom stanju - неношеные, neoprane, nepromjenjiv, neoštećeni, čisti, bez dlačica i kose, s netaknutom i priloženom oznake.

Neispravne, oštećene ili nedostaju robe

Vi imate pravo na povrat pune cijene kupnje plus troškovi isporuke za neispravne, oštećene ili krivo poslane robe.Ako smatrate da je vaša roba oštećena tijekom transporta, morate prvo dobiti dokumentaciju "Dokaz štete" kod vašeg prijevoznika po isporuci.

Problemi s dimenzijama ili dolikuje

Budući da su sve naše haljine su izrađene ručno i izrađene po mjeri, spremno haljina može razlikovati oko jedan (1). u bilo kojem smjeru od navedenih veličina.

Haljina ne bi veličine koji ste naručili

Ako je veličina vaše haljine razlikuje od specifikacija narudžbe za više od jedan centimetar, preporučamo vam da pronađete lokalne sastav za prilagodbe, i mi s radošću povrat ukupnog vam troškove za krojenje i do 50% od cijene proizvoda.Ako odaberete ovu opciju, molimo, ne zaboravite zatražiti potvrdu od vašeg sastav, budući da je njegova kopija mora se postaviti kada zahtjev za naknadu.

Haljina veličina, koje ste rezervirali, ali ne odgovara

Haljine koje ne sjedi pravilno, ali odgovaraju naredio vama specifikacijama, povrata ili razmjeni bespovratna.

  • Tip elementa - Svadba Zavrsena
  • Naziv odjela - Odrasla osoba
  • Naziv - E ЧЖУЭ ШУНГ
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - Umjetno Krzno
  • Odličan vrhunsku kvalitetu, nego sreća

    Anonymous | 2023-01-11

    Vaša ocjena : 5

    Baš kao na fotografiji, trebate samo proći kroz dvostruku kotao, jer накидка malo помялась, ali inače to никелевая!

    Anonymous | 2022-12-03

    Vaša ocjena : 5

    Odličan

    Anonymous | 2022-09-27

    Vaša ocjena : 5

    Hvala vam brzina i lijep stan za šivanje.

    Anonymous | 2022-12-04

    Vaša ocjena : 5

    Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži