K42JC Za ASUS K42JC K42JR K42JY K42JZ K42JE X42J A42J K42J Matična ploča laptopa GT310M/HD5470/HD6470 HM55 DDR3 Matična ploča laptopa

370.16 kn 303.56 kn

L
M
S
Broj artikla: o6105
Oznake: K42JC, matična ploča, intel core i7 620m, К2100М, petlje asus k52, naknada io.

Detalji matične ploče

Poštovani gospodine / gospođo, evo detaljne fotografije matične ploče koje prodajemo na ovom linku.

Neki modeli imaju različite konfiguracije, molimo vas da pažljivo provjerite prije kupnje.

Kako pravilno odabrati matičnu ploču

Možete obratiti pažnju na kodiranje tih lokacija na matičnoj ploči.Ako imate bilo kakvih nedoumica, molimo vas, kontaktirajte nas, mi ćemo vam pokupiti odgovarajuću matičnu ploču.

Ako ne možete pronaći gore kod na matičnoj ploči, možete pokušati pronaći sljedeće kodove

Matična ploča će se u potpunosti ispitan

Prije slanja smo u potpunosti testirati matičnu ploču.Testovi uključuju zaslon, tipkovnicu, baterija, Wi-Fi i sve izlazni priključci USB.Mi također će vam poslati probne fotografije prije slanja.U nastavku pogledajte nekoliko fotografija našeg postupka testiranja.

Jamstveni servis

Na sve kupnje naših proizvoda dostupan je tri mjeseca jamstvo, odnosno u roku od tri mjeseca nakon primitka robe.Međutim, sljedeće situacije nisu uključeni u cijenu.

1. Mi прикрепим ekskluzivni sigurnosni logo naše tvrtke na matičnoj ploči prije slanja, molimo vas da ne oštetite sigurnosni logo, u suprotnom, jamstvo će se ukinuti.

2. Техногенный štete uzrokovane pogrešnom upotrebom, ne može biti zajamčeno.Ako nemate iskustva u ovom području, molimo vas, zatražite profesionalnu pomoć.Naravno, naš on-line servis za podršku korisnicima također će biti drago da vam pomoći.

Savjeti za ugradnju: Odvođenje topline

Ljudi imaju tendenciju da zanemari odvođenje topline, ali to je vrlo važno.Ako ne napravite dobar posao za hlađenje, to će dovesti do pregrijavanja čip i ne preuzima, kao i na smanjenje vijeka trajanja matične ploče.U nastavku navodimo nekoliko primjera za pomoć.

Često Postavljana Pitanja Self-Test

Molimo vas, pobrinite se da vaš procesor i memorija rade ispravno prije testiranja, možete ga isprobati na drugim računalima, kako bi bili sigurni da rade ispravno.Ne stavljajte na njega svi dodaci odmah.Prvo možete isprobati procesor, memorije i ekran.

Radi tipka Caps lock ili ne - to je crta razdvajanja u međuvremenu, radi matična ploča ili ne.Ako možete prebaciti na tipku caps lock, procesora, memorije i matične ploče uglavnom zasigurno će raditi.U to vrijeme moramo obratiti pozornost na problem led zaslona.Ono što je najvažnije, da se svi dodaci su bile rastavljene i instalirati bez struje, u suprotnom njegova dodatna oprema mogu izgorjeti.

1. Lampica CAPS LOCK može se prebaciti u normalnom načinu rada.Ukazuje na to da matična ploča radi.Molimo vas, provjerite je li zaslon.

2. Ako lampica CAPS LOCK ne može biti uključen u redu.Molimo vas, provjerite je li procesor i memorija.

Puno kvalitetne sirovine

Mi smo profesionalni prodavatelj matične ploče za prijenosna računala već više od 10 godina.U Kini imamo desetke tisuća matičnih ploča na skladištu i stotine veleprodajne kupce iz cijelog svijeta.Pozdravljamo na veliko nabava i predložiti najviše konkurentne cijene i kvaliteta.

Prikaz pakiranje

Ambalaža će biti u posebnom individualnom kutiji, a matična ploča će biti umotane пенопластовой brtvom, ударопрочной i zaštićena od pada.Upućivanje će stići do vas u ruke i zdravi.

Način plaćanja

Naš dućan prihvaća plaćanje Alipay i Paypal.Plaćanje u juan na kopnu dostupna ako ste često kupiti u Kini i imate agent u Kini.

Mi ćemo vas dočekati prilikom veleprodaja kupovine i popuste u offline

Način isporuke

Mi ćemo testirati i упакуем matičnu ploču u roku od 2-5 dana.Većina vaših roba šalje besplatno iz standardne isporuke Opadanje-kose.com.hr.Dostava će trajati 14-60 dana doći do vas.Također nudimo i Opadanje-kose.com.hr prioritet dostave.Dostava traje od 7 do 14 sati, ali brza dostava zahtijeva određene troškove.

Molimo vas, ostavite 5-zvjezdice savjet

Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam pozitivan 5-zvjezdice savjet, hvala vam puno.

Drago nam je da ste zadovoljni našim projektima i uslugama.Molimo vas, javite nam, prije nego što ostavite bilo kakve negativne recenzije.Možemo garantirati da ćemo učiniti sve što je moguće kako bi vaš kupnju što ugodnijim.

Podsjetnik: Matična ploča ne dolazi sa malom baterijom BIOS-a.Molimo za razumijevanje, jer se transport električne energije zabranjeno.

  • Broj modela - K42JC
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Certifikacija - Nema
  • Naziv - КоЧоКин
  • Serije - PAVILJON
  • Kompatibilan Brand - Asus
  • Odgovoran je, priznaje vlasnik trgovine, vlasnik daje dobre savjete, kako bi bili sigurni da su proizvodi koje kupujete, kompatibilni

    Anonymous | 2022-10-24

    Vaša ocjena : 5

    Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži