Višenamjenski Alat Za Opstanak Veličine Kartu Hitne Alat za Kampiranje, Opstanak u Prirodi, Oprema za Ribolov, pješačenje, Lov

3.76 kn 1.66 kn

L
M
S
Broj artikla: o6263
Oznake: set za preživljavanje pri rođenju, ribolov kutije alata, opremu za kampiranje opstanak, икка ribolov, pjesme kamp, samsung gears of war, kamp je od bakra титановой, kuka za ulov ribe, kliješta planinarske, prsluk za opstanak.

Višenamjenski Alat Za Opstanak Veličine Kartu Hitne Alat za Kampiranje, Opstanak u Prirodi, Oprema za Ribolov, pješačenje, Lov

1. Jednostavan card alat: easy card alat se integrira razne alate za ribolov i lov, inteligencije kombinaciju različitih kartica. 2. Učinite im život lakšim: iz vrlo jednostavnog razloga, također ćete trebati ovaj alat u svakodnevnom životu, kako bi se olakšala život.

3. Materijal od nehrđajućeg čelika: Alat je izrađen od nehrđajućeg čelika i prošao kroz rezanje CNC.Njegova veličina: oko 8*6 cm, jednostavan za nositi, nisu teške.

4. Sigurnosni alat: Ova kartica oporavak alat sadrži sve što je potrebno za opstanak u hitnim slučajevima.Istražite divlju prirodu lako!

5. Široka primjena: Karta za oporavak rescue alat poboljšava vaše oprema za spašavanje i sredstva za sprečavanje prirodnih katastrofa.On je dizajniran za siguran i jednostavan ureda alata, pogodan za turiste, ribari, lovci, planinari itd.

Značajke: 1. Odličan alat (EDC) kako bi se osigurala spremnost za hitne slučajeve.

2. Savršen dodatak za opstanak na otvorenom, kampiranje, ribolov, lov.

3. Malu veličinu i malu težinu.

4. Jednostavnost korištenja.

5. Lako nositi sa sobom.

6. Izdržljiv i praktičan.

Specifikacija: Materijal: nehrđajući čelik

Veličina: oko 8 *6 cm/3,15*2,36 inča

Debljina: oko 0,8 cm

Pakiranje list:

1 * Višenamjensko karta za oporavak alat

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Komplete prve pomoći
  • Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži