Vanjski Vreća Za Spavanje Prijenosni Tepih Za Šator Hiking Deka Za Žene I Muškarce Hiking Deka Za Opstanak Za Lov Backpacking

21.09 kn 8.89 kn

L
M
S
Broj artikla: o7575
Oznake: vreća za spavanje.

Opis i Karakteristike:

Za ljude koji vole kampiranje ili penjanje, ova vreća za spavanje za kampiranje u backcountry idealan, jer on pruža toplo i ugodno mjesto za spavanje noću.

1. Jer to je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, on može zadržati toplinu tijela, štiti je od hladnoće i osiguravajući pouzdano utočište za tijelo.

2. Osnovana s narančaste boje, koji se izdvaja i posebno istaknuta kao dodatni signal

3. Zbog svoje sklopive obliku ga je lako transportirati i koristiti izvana, ne zauzima puno prostora.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Vanjski vreća za Spavanje za kampiranje

Materijal: polietilen debljine 30 mikrona

Boja: narančasta

Veličina: oko 90x210 cm/35,43x82,67 cm

Težina: oko 0,12 kg

Pakiranje list:

1 * Vanjski vreća za Spavanje za kampiranje

Napomena:

Molimo vas da uzmete u obzir da postoji razlika u boji proizvoda zbog svjetlosnih efekata i kut snimanja.

Veličina proizvoda ima predznak zbog ručnog mjerenja.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. [Učinkovit alat za kampiranje] Održavajući suhoću čak i u hladnom i vlažnom okruženju u divljini, vanjski vreća za spavanje je potrebno za kampiranje na otvorenom, izbjegavajući самоотвода topline u uvjetima niske temperature.

2. [Elegantan izgled] Vrlo je lako primjetiti kao pomoćnog signala, vreća za spavanje za kampiranje - to je izuzetan vreću za spavanje na otvorenom, koja je u jakoj i эффектном narančastu boju.

3. [Prvoklasan materijal] Vanjski termalni vreća za spavanje je vrlo čvrst, trajan, topao i dugotrajna, održava tjelesnu temperaturu, tjera hladnoću i pruža tijelu sigurno sklonište, izrađena je od visoko kvalitetnih materijala.

4. [Potpunosti prijenosni] Pješačkih термосумка za spavanje zgodan za nošenje i korištenje na otvorenom, ne zauzima puno prostora, zahvaljujući svojoj sklopivi dizajn, tako da možete uzeti ga sa sobom kad idete na izlet.

5. [Široku primjenu] Pružajući toplu i udobnu okolinu za spavanje na otvorenom, torba-термоодеяло za kampiranje ima širok spektar namjene, pogodno za kampiranje, planinarenje, oprema za roštilj ili putovanja.

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Hitne Deke
  • Roba: 0
    Srednji rezultat: 0 kn

    Traži